March 24, 2008

Scandinavian Light

Zwart, Wit, Grijs en een vleugje Rood, zijn de kleuren die je in mijn huis tegenkomt. Mijn inrichting wordt omschreven als 'stoer' en 'eigenzinnig' maar ook als 'Rock & Roll', een huis waar de liefde voor muziek aanwezig is en i.p.v. de skyline van New York een poster van een besneeuwde Amsterdamse gracht hangt, net weer even anders. Maar altijd met een Franse touch...


Op mijn weg door Blogland ontdekte ik een andere wereld, die van Scandinavie. Ik werd er door geraakt... de houten huizen, het weerkaatsende licht in spiegels en glaswerk. Het vele wit in alle toonaarden. De twee bovenstaande foto's vond ik tijdens een omzwerving in het Noorden. Ik vind ze prachtig. Ze doen mij denken aan de zomer, het strand.. ... krijsende meeuwen en het gevoel van zand onder mijn voeten op oude steigerplanken. Vrijheid.

Nu zul je bij mij niet zo snel brocante consoles aan de muur vinden maar toch probeer ik, naast het sobere Franse, een stukje van dit licht in mijn huis te brengen door een oud tafeltjes wit te maken, een deurtje te verven en mooie verweerde kleuren en accessoires bij elkaar te plaatsen.  )Please Note!! I have really no idea where I found those first two pictures above , I had no intention to use them without your permission, but as I really love them I did so. If those are yours please email me asap for your copyright !

25 comments:

I. said...

Hé Dees, ik wist niet dat je ook een blog had! Super! 'k Ga meteen alles even bekijken :-) Mijn laptop is stuk :-( Morgen gaat ie naar de computerman... Maar nu kijk ik even op die van mijn mijn mannetje. Ik plaats je link zsm op mijn blog. Jij mag de mijne ook plaatsen als je wil...
Veel liefs van Isa

Guldkant På Livet said...

Beautiful pictures, home and blog!! Mari.

M. said...

Hoi Dees, ik dacht dat dat tweede plaatje van J.D.Living is. En wat maakt het ook eigenlijk uit, hè, er worden immers zovele foto's op blogs geplaatst die uit andere bronnen komen. Don't worry. Ik heb alvast wat reclame voor je gemaakt... :D
Groetjes

LantlivsAnette said...

Thank you for visit my blogg !!
You show us some wonderful pictures..ill be back !
Anette in Sweden

me and alice said...

Hello!
What a beautiful blog you`ve got!
Nice pictures!
Susanne from sweden...

rosabeer said...

Hoi Dees, leuk hoor weer een blog erbij. En wat ziet ie er mooi uit.
Veel schrijf en kijkplezier in blogland.
Groetjes Marja.

Regina said...

Hi Dees
wonderful pictures!
your blog is beautiful!
grotjes,regina

LiLi M. said...

Heee Dees, Je hebt de smaak te pakken hè? Wacht maar, straks is het hier dringen met al die Picasa girls. Leuk dat je steeds een cadeautje van iemand benoemt. O ja, en bedankt voor je link via Picasa, heel inspirerend! Cya! L.

majsan shabby chic said...

very beautiful home.Nice blog Hugs/Majsan....Welcome to blogworld

anu said...

You have a very beatiful pictures and blog!!!! I will come back!!!
Anu from Finland

Anja said...

Geen brocante console bij jou aan de muur? Die op de foto in je blogstukje vind ik anders prachtig! En volgens mij kan jij daar ook wel wat mee.

Laeriss said...

Bonsoir,
Je réponds à votre invitation et je ne suis pas déçue car votre blog est superbe.
Je vous remercie pour votre lien vers mon Cœur en provence, j'en suis très flattée.
A bientôt.

Lilla Blanka said...

Thank you for your sweet comment in my blog!
This last post was in Swedish only, sorry, I usually write in english too :)
Your blog and photos are absolutely gorgeous!!! I put you on my linklist immediately!
See you soon again :)
Mia "Lilla Blanka"

Sandra Evertson said...

Beautiful!
Sandra Evertson

ColonialEast said...

Hello! Nice blog you are having! The first time I am here but I will come back. Welcome to visit my blog as well. It is quite new and about construction and remodeling of our new home. Honestly, it is mostly about interior design. - ColonialEast -

Huset mitt i byn said...

Thank you for your visit and comments on my blog and welcome to the blogworld... what a wonderful home and nice picters you are show us.

I link your blog on my!!

See you!
Pernilla

Marie said...

Thanks for visiting my blog. Your blog is beautiful. Of course you can link to my blog I put a link to your blog too.

Have a nice day
Marie

Anita said...

Hoi Dees,
Wat een prachtige blog heb je gemaakt! Je staat bij m'n favorieten, zodat ik regelmatig even terug kan komen.
Succes ermee.

Groetjes,
Anita (Weerhuisje)

tuttemerul said...

het ziet er weer heerlijk uit ik moet elke dag even kijken hihi, ben echt supertrots op je, liefs myrna

enfantsdumarais said...

bonjour

je passe te dire que ton blog est magnifique nous sommes fan de votre style..a bientot bisous de france

enfantsdumarais said...

Bonjour
j'adore ton blog il y a plein de jolies choses chez toi votre style particulier nous sommes fan en france a bientot bisous de france enfants du marais

faire un songe said...

Hai Dees, je hebt over ook muziek, maar ik hoor bij jou niets, heb jij dan ook muziek.
Ik vind je teksten bij je foto's super daar ben ik best wel een beetje jaloers op . Ik vind het nog wel moeilijk hor om een leuk stukje te schrijven..

Roséemimie said...

J'aime beaucoup votre blog l'esprit y est beau tout autant que vos décors ou décorations. Le nom est très évocateur... J'étais venue je n'ai aps osé laisser de messages mais maintenant j'ose...
Have a good day. Bonne soirée. Mimie

Nostalchique said...

Ik vind die laatste 4 foto's ook echt gewelidg hoor!! Gaaf!!

artlk said...

it's beautiful. I like it

countercounter